Villa Puroniitty

Villa Puroniitty on pieni ja idyllinen kesämökki, joka on vuokrattavissa kesäkuusta syyskuun loppuun.

Mökki sijaitsee Enon Majoinvaarassa n. kilometrin päässä päätilalta, erämaatyyppisessä maisemassa kauniin lammen rannalla. Mökissä on nukkumapaikat 2-4 hengelle. Varustukseen kuuluu kaasuliesi ja -jääkaappi, puuliesi/-uuni ja puulla lämpiävä sauna. Aurinkosähkö mahdollistaa mobiililaitteiden latauksen. Laiturilta voit pulahtaa uimaan ja soutuvene on käytettävissä, käymälä on perinteinen ulkohuussi.


Mökki sopii erä ja retkeilyhenkisille lomanviettopaikaksi. Lemmikit ovat tervetulleita, mutta niiden kanssa on huomioitava luonnoneläinten pesimärauha. Mökkipihasta löytyy koiratarha.

Lähistöltä löytyy paljon metsäteitä ja polkuja, mm. Helvetinportin näkemisenarvoinen lyhyt luontopolku on n. 5km päässä. Viereisellä Valkealammella on luvanvarainen virkistyskalastusmahdollisuus ja siihen on istutettu kirjolohia. Marja- ja sienimaastoja on jokapuolella.

Päätilalla on eläimiä kanoista hevosiin ja niihin saa käydä tutustumassa sovitusti.Siellä asustaa myös islanninhevonen Ritu ja shettisponi Lilli, joilla pääsee kokeilemaan ratsastusta tai kärryajelua erikseen sopimalla.

Tulevaisuudessa myös oman hevosen kanssa lomailu Puroniityssä onnistuu ja maastoratsastajalle löytyy loputtomasti metsäteitä ja polkuja seikkailtaviksi. Myös pieni ratsastuskenttä päätilalla on käytettävissä.

Copyright @ All Rights Reserved